Skip to main content

Over ons

Wie zijn wij

Aysel Polat – Cagli MSc

Het mooiste van verloskunde vind ik de band die ik als verloskundige opbouw met de zwangeren en hun partners. Ik vind het een eer om aanwezig te mogen zijn bij één van de belangrijkste gebeurtenissen in jullie leven. Ik lever hierbij graag de zorg die aansluit bij jullie wensen en behoeftes.

In 2007 na mijn afstuderen aan de Verloskunde Academie in Rotterdam heb ik 2 jaar lang in een grote stadspraktijk in Rotterdam gewerkt. Daarna kwam de functie van klinisch verloskundige op mijn pad en heb ik ruim 11 jaar in het Erasmus MC gewerkt als klinisch verloskundige. Daar heb ik ook de opleiding master physician assistent klinische verloskunde afgerond.

Na jaren met groot plezier gewerkt te hebben in een academisch ziekenhuis ben ik toe aan een volgende uitdaging. Iets wat ik altijd al heb willen doen, een eigen verloskundigenpraktijk starten! Canan en ik zijn recent een duo praktijk gestart. Wij kunnen ons helemaal vinden in elkaars werkwijze. Kleinschalig, persoonlijke zorg met extra tijd en aandacht voor de zwangeren.

Canan Soytekin - Simsek

Ik ben Canan Soytekin, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik ben mijn carrière begonnen als obstetrie gynaecologie verpleegkundige. Na ruim 10 jaar gewerkt te hebben op de verloskamers als verpleegkundige ben ik de verloskundige opleiding gaan volgen en heb deze met succes afgerond. Inmiddels ben ik 12 jaar werkzaam als verloskundige in de eerstelijn. Naast verloskundige ben ik ook echoscopiste. In 2011 heb ik mijn opleiding als echoscopiste afgerond. Jullie kunnen mij dan ook tegenkomen tijdens de echo’s op de praktijk.

Elke zwangere, elke bevalling en elk kraambed is uniek. Ik vind werken als verloskundige geweldig, om zo’n intiem moment te mogen delen is echt heel bijzonder.

Feride Isik

Mijn naam is Feride Isik. Ik ben trotse moeder van mijn tweelingdochters Elif en Zeynep.

In 1991 studeerde ik af als verloskundige. Direct na mijn opleiding ben ik gaan werken als verloskundige in Rotterdam West. Na ruim 26 jaar met plezier gewerkt te hebben in een drukke Rotterdamse stadspraktijk was ik toe aan nieuwe uitdagingen.

Wat mij aanspreekt bij verloskundigenpraktijk Drechtsteden is de persoonlijke begeleiding van de a.s. ouders.
Door voldoende tijd en aandacht te hebben tijdens het begeleiden van de zwangere en haar partner wil ik vertrouwen creëren in het proces rondom de geboorte. Daarom vind ik het belangrijk dat de zorg kleinschalig en persoonlijk is.

Na vele jaren vind ik mijn vak nog steeds inspirerend en elke dag weer een nieuwe beleving. Elke keer weer, vind ik het een eer om aanwezig te mogen zijn en een rol te mogen spelen bij één van de meest bijzondere momenten in het leven van een zwangere en haar partner.